Gümüşhane'de Orman Kazası: 1 Ölü

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde odun yapmak için ormana giden 3 çocuk babası Ali Koç (31) düşme sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre ilçenin Ortaköy Çobanlı mahallesinde ikamet eden Ali Koç, kışlık odun için bugün sabah saatlerinde ormana gitti. Ormanda çalıştığı ayağının kayması sonucu yere düşen Koç, kafasını taşa çarptı.

Yanında bulunan vatandaşlar tarafından araç ile Kürtün Devlet Hastanesine getirilen Koç, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Koç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uluköy Yatılı İlköğretim Bölge okulunda aşçılık yaptığı öğrenilen Koç’un 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haber Kaynağı: www.kurtun.net