Alptekin, Şiran'da Sevenleriyle Buluştu

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde düzenlenen 4.Şiran Tomara Şelalesi Kültür ve Turizm Festivali için ilçeye gelen Şiranlı Anadolu Rock müziği sanatçısı Alptekin sevenleri ile buluştu.

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde düzenlenen 4. Şiran Tomara Şelalesi Kültür ve Turizm Festivali için ilçeye gelen Şiranlı Anadolu Rock müziği sanatçısı Alptekin sevenleri ile buluştu.

Şiran Sarıca Köyü nüfusuna kayıtlı sanatçı Alptekin Mallı, Tomara Şelalesi Kültür ve Turizm Festivalinin birinci gününde sahne aldıktan sonra ikinci gün ise sevenleriyle bir araya gelerek imzalı albüm dağıttı.

Pazar yeri festival alanındaki Şekav'ın standında halkla buluşan sanatçı, albümlerini sevenleri için imzalayarak onlarla sohbet etti. Öte yandan ünlü sanatçı Alptekin, küçük hayranlarının da kollarına imza attı.

Gece yarısından sonra geç saatlerde sona eren festival alanında sevenleri ile buluşan sanatçı Alptekin, imza programından sonra sevenlerinin yoğun isteği üzerine Gümüşhane spor için yazdığı marşı seslendirerek Şiran'dan ayrıldı.(İHA)