Allah Yolunu Açık Eylesin

Gümüşhane Torul Budak Köyünden Özkan Pekin Gümüşhane Haber Gazetesine Konuştu.

Gümüşhane Torul Budak Köyü Nüfusuna kayıtlı Trabzon Erdogdu Mahallesinde Elektrik üzerine esnaflık yapan hemşerimiz Özkan Pekin’in başarısını azmini takdir etmemek elde değil. Hemşerimiz Özkan Pekin’in Toplum yararına olan başarı övgülerine biraz olsun yer vermek ve kamuoyunu bilgilendirmek, başarısını tebrik etmek gerektiğine inanıyorum.

Trabzon’un en büyük mahallelerinden birisi olan Erdoğdu Mahallesinde Elektrik üzerine Esnaflık yapan Özkan Pekin, Çevresinde dürüst, çalışkan bir kimliğe sahip olduğunu çevresine ispatlayan pekin, Esnaflığın haricinde de GÜREÇ sporunda da hocalık yapan İşinden ayırdığı boş zamanları Mahallenin kimsesiz çocuklarını, başıboş gezen Çocukları topluma kazandırmak için çaba göstermemektedir.

Erdoğdu’da GÜREŞ sporunun Başlanma Övgüsü
Elektrik Ustası Özkan Pekin Aynı zamanda da kendisini geliştirmiş bir GÜREÇ antröneri dir. 2005 Yılında Mahallemizin okuluna iş için gittiğimde Okul müdürüyle sohbetimiz esnasında Müdür beyin açıklamalarında okulda sıkıntılı öğrencilerin olduğunu söyleyen müdür bu sıkıntılı öğrencilerin Topluma kazandırmak için GÜREÇ antröneri olduğumdan böyle bir spor dalıyla bu sıkıntılı çocukları topluma kazandırmak için kolları sıvayarak. Tüm okulları dolaşarak sıkıntılı öğrencileri tespit ederek ilk etap da 30 öğrenci tespit ederek 6 aylık çalışmanın ardından bu çalışmaları brançlara böldük Güreç Antröneri olduğumdan Güreç dalına 12 tane öğrenci seçtim. Bu 12 öğrencinin 6 yıllık çalışmasının ardında 12 öğrenciden birisini İstanbul Büyükşehir Belediyesine transfer ettik. 2 tanesini milli takıma taşıdık diğerleri de bizle halen devam ediyor. Bu başarılı Çalışmayı Erdoğdu Spor Kulübü bizimle çalışırımsınız teklifini kabul ederek 5 yıldır Erdoğdu Spor Kulübü Yönetimine antröner olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu başarımızda hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan 1. Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Sn Saim Kantarcı’da her zaman yanımızda olarak bizlere maddi manevi desteklerini esirgemediğinden dolayı da muhtarımıza teşekkür ederiz. Muhtarımız Saim Kantarcıda Kulübümüzün disiplin kurulu başkanıdır aynı zamanıdır. Antröner Özkan Pekin ‘in daha üst mevkilerde görmek için Allah Yolunu izini açık eylesin.