2014-2015 DÖNEMİ GÜSEV BURSLARI BAŞVURU TARİHİ BELİRLENDİ

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfınca verilecek olan 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı bursu başvuru tarihi belli oldu.

Lisans eğitimi gören Gümüşhaneli öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla bu sene üçüncü defa verilecek olan bursumuz için başvuruların başlama tarihi 15.09.2014 olarak belirlendi.

Bursumuzdan yararlanmak isteyen Gümüşhaneli öğrencilerimiz, başvuru tarihinden itibaren sitemiz üzerinden burs başvurularını online olarak yapabilecekleridir.