Gümüş Puanla Döndü: 1-1

Spor Toto 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, Diyarbakır deplasmanından bir puanla döndü.

Ciddi eksiklerle Diyarbakır'a gitmek zorunda kalan kırmızı beyazlı temsilcimiz, zorlu karşılaşmaya temkinli başladı. Son haftalarda çıkış yakalayan ve Ziraat Türkiye Kupasında gruplara kalmanın moraliyle maça başlayan ev sahibi ekibin ataklarını iyi karşılayan temsilcimiz, ilk çeyrek geçilirken oyunda dengeyi kurmayı başardı.

Zaman zaman rakip kalede etkili de olan temsilcimiz, karşılaşmanın 38.dakikasında bir anlık duraksamayla kalesinde golü gördü. Yusuf Yağmur'un golüne engel olamayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

İkinci yarıya etkili başlayan taraf temsilcimiz Gümüşhanespor oldu. Beraberlik golünü bulmak adına baskısı her geçen dakika artıran temsilcimiz, 60.dakikada suskun golcümüz Samet Taş ile eşitliği yakaladı.

Eşitlik golünden sonra oyunda tempoyu düşüren temsilcimiz, rakibinin ataklarına da iyi cevap verince zorlu deplasmandan puanla dönmeyi başardı.

Bu sonuçla puan cetvelinde 7.sırada kendine yer bulan temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu evinde Trabzon temsilcisi Düzyurtspor’u konuk edecek.