Gümüşhane Üniversitesinde Açıköğretim Dersleri Başlıyor

Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) uzaktan eğitim veren Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik güz dönemi yüz yüze 'Akademik Danışmanlık' dersleri Gümüşhane Üniversitesinde verilecek.

Pazartesi gününden itibaren Gümüşhane Meslek Yüksekokulu binasında ücretsiz olarak verilmeye başlanacak derslerle ilgili Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerinin, Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Osmanlı Türkçesine Giriş I, Eski Türk Edebiyatı'na Giriş: Biçim ve Ölçü, Mikro İktisat, İstatistik I, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, İngilizce I, Türk Vergi Sistemi ve Denetim derslerine öğrencilerin AÖF öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecekleri ve derslerde devam zorunluluğu bulunmadığı ifade edildi.

Öğrencilerin derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini AÖF bürolarından veya http://aof.gumushane.edu.tr adresinden öğrenebilecekleri belirtilen açıklamada, derslerin resmi tatil ve açıköğretim sınavları dışında kesintisiz olarak devam edeceği kaydedildi.