Ne Yaptın Gümüş? 0-1

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, kendi sahasında konuk ettiği Birlik Nakliyat Düzyurtspor’a penaltıyı da kaçırarak 1-0 mağlup oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR:

3.dakikada gelişen konuk ekip atağında bir anda defansın arkasına sarkan ve defansın ofsayt gerekçesiyle duraksamasından yararlanan Gökhan, kaleci Hasan’ı da çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi.

19.dakikada sol kanattan gelişen Düzyurtspor atağında ev sahibi ekip defansının bir türlü uzaklaştıramadığı pozisyonda oluşan karambol sonucu topla son buluşan Sezer, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu yandan auta attı.

21.dakikada hızlı gelişen Gümüşhanespor atağınd Tekin ceza sahasına girmeden rakibi Gürkan tarafından düşürülünce hakem direk kırmızı kartını gösterdi. Frikikte ise Hakan’ın vuruşu barajı geçmedi.

72.dakikada sol kanattan gelişen Gümüşhanespor atağında Tekin driplinklerle ceza sahasına girdiği anda Şafak tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Ardahan’ın vuruşu yandan auta gitti.

89.dakikada konuk ekip ceza sahasında oluşan karambolde sağ çaprazda topla buluşan Tekin’in sert vuruşunu kaleci parmaklarının ucuyla kornere çeldi.