Gümüşhane Bir İlki Yaşayacak

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı, yıllar sonra bir ilki gerçekleştirerek halka açık yemin töreni programı düzenleyecek.

Askerliğini kısa dönem er olarak Gümüşhane'de yapan fakülte mezunu acemi 130 askerin yemin töreni 28 Kasım Cuma günü saat 10.00’da Aydın Doğan Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Jandarma’nın programla ilgili hazırlıkları son sürat devam ederken, çocuklarının yemin törenini izlemeye gelecek vatandaşların sayısının 300’ü bulacağı, bu vatandaşların en az 3 gün Gümüşhane’de kalacağı öğrenildi.