Pancar Şırası Yüklü Kamyon Yan Yattı: 2 Yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde freni patlayan pancar şırası yüklü kamyon yan yattı Kazada iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Erzincan’dan Köse istikametine giden olan Uğur Sezgin (39) yönetimindeki 29 DK 119 plakalı kamyon, freninin boşalması sonucu Pöske dağı mevkiinde yan yattı.
     Araç içinde sıkışan sürücü Uğur Sezgin’in kolu kırılırken, kamyonda bulunan Naim Akgün (52) kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralılara ilk müdahale Kelkit Devlet Hastanesinde yapıldı.