GÜSEV’DEN KÜLTÜR HİZMETİ

Merkezi İstanbul’da bulunan GÜSEV Gümüşhane Sağlık ve Eğitim Vakfı Gümüşhaneli Üniversite öğrencilerine verdiği bursların yanı sıra yapmış olduğu eğitim materyal katkılarıyla da göz dolduruyor.

Bu bağlamda GÜSEV Başkanı Vahit Olgun ve Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Delibaş İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya’yı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane’de ki tüm lise ve ortaöğretim okullarına 5 ciltlik Müslümanların Tarihi, 100 Temel Eserden seçkiler, İslam’a Giriş ve İslam Peygamberi adlı kitaplardan oluşan kitap seti hediye ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya;  GÜSEV isminden de anlaşılacağı üzere Gümüşhane’nin sağlık ve eğitim alanındaki başarılı çalışmaları ve katkıları ile ön plana çıkan vakfımızdır. Üç yıldır verdikleri eğitim bursları, Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağışladıkları kamyonet ve şimdide bu eğitim seti yerinde ve faydalı olmuştur. Tüm öğrencilerimiz adına şükranlarımı arz ediyor vakfın çalışmalarında üstün başarılar diliyorum” dedi.

Gümüşhane Sağlık ve Eğitim Vakfı  GÜSEV Başkanı Vahit Olgun;  "GÜSEV olarak ilk yıl 500, ikinci yıl 650 ve üçüncü yılımızda da 750 üniversite öğrencimize burs vermeye devam ediyoruz. Bunun yanı sıra Gümüşhane’de yer alan okullarımıza da kültürel katkı vermeye gayret ediyoruz. Öğrencilerimizin istifade edeceğine ve yararlı olacağına inandığımız bu seti il genelindeki okullarımıza hediye etmek istiyoruz. Müdürümüzün ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.