GÜSEV BURSU 4. TAKSİTİ HESAPLARA YATIRILDI

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı burslarının dördüncü taksit ödemesi gerçekleşti.

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı  Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıza Karamanlı yaptığı açıklamada, 2014 – 2015 Eğitim Öğretim dönemi burs ödemelerinin dördüncü taksitlerinin tek kardeş olarak burs alan öğrencilerimize 150 TL, iki kardeş olan öğrencilerimize ise 100’er TL olarak öğrencilerin hesaplarına yatırıldığını söyledi.

Karamanlı yaptığı açıklamada ayrıca ”Tüm öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diler, bu hizmete destek olan hayırsever işadamlarımıza teşekkür ederiz” dedi.