GÜSEV'den Bağcılar Belediye Başkanına Ziyaret

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı ( GÜSEV ) Yönetim kurulu üyeleri Şahin KÖSE, Rıza KARAMANLI,  Aydın DELİBAŞ, Av. Hasan KARAGÖZ ve Vakıf Başkanı Sayın Vahit OLGUN önderliğinde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI'yı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı ile Bağcılar Belediyesinin ortak girişimi ile uluslararası çapta düzenlenen “AhmedZiyâüddîn-i Gümüşhânevî Sempozyumu” na olan katkı ve ilgilerinden ötürü Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman ÇAĞIRICI ya tüm Gümüşhaneliler adına teşekkür eden GÜSEV Başkanı Vahit OLGUN ayrıca başkana tüm bu katkılarından ötürü bir de teşekkür plaketi takdim etti. Yerel seçimler sonucunda belediye başkanlığını Bağcılar halkının da teveccühünü kazanarak devam ettiren Lokman ÇAĞIRICI ya ayrıca tebrik eden Vahit OLGUN, Başkana görevinde başarı dileklerini iletti.

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret sırasında Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere yakınlığı ile bilinen Başkan ÇAĞIRICI; “Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfının çalışmalarını yakından takip ettiğini, özellikle de eğitim alanında gerçekleştirilen faaliyetler ve vakıfça Gümüşhaneli öğrencilere sağlanan burs desteğinin oldukça faydalı ve de hayırlı bir çalışma olduğunu dile getirdi. AhmedZiyâüddîn-i Gümüşhânevî Sempozyumunda belediye olarak yer almanın kendileri açısından da önemine değinen Sayın Başkan projede yer almış olmanın ve böyle önemli bir zatı anma ve anlama programında katkı sağlamış olmanın kendilerini de oldukça mutlu ettiğini ve bundan sonra da bu tip projelere destek olacaklarını sözlerine ekledi.