Vakfımızın Açacağı Kolejin İsmi ve Logosu Belli Oldu: TURKUAZ KOLEJİ

Gümüşhane Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV) tarafından Gümüşhane’nin Tekke köyünde atıl durumdaki Cumhuriyet Yatılı Bölge okulunda önümüzdeki eğitim yılında açılması planlanan kolejin adı ve logosu belli oldu.

Okulun vakfa tahsisi noktasında son virajlar aşılırken Vakıf Başkanı Vahit Olgun, sosyal medya hesabından okulun adını ve logosunu açıkladı.

Vakıf kararıyla Anaokulundan Lise’ye kadar tüm eğitim alanlarını kapsayacak okulun adı “TURKUAZ KOLEJİ” olacak. Logosunda doğan güneş, dağlar ve derelerin tasvir edildiği Turkuaz Koleji Gümüşhane’de büyük bir boşluğu dolduracak.

GÜSEV Başkanı Vahit Olgun 4 yıl önce kurulan Vakfın bugüne kadar eğitim alanında Türkiye’nin her yerinde okuyan binlerce öğrenciye burs sağladığını, okulla birlikte Gümüşhane’nin eğitimine katkı sunmayı amaçladıklarını, ekonomisi iyi olmadığı halde kolejlerde okumak isteyen öğrencilere bu imkanı sağlamak hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.