Kelkit’te kaza: 1 ölü 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre bugün saat 21.00 sıralarında meydana gelen kaza Gümüşhane-Kelkit karayolunun Ünlüpınar Beldesi yol ayrımında gerçekleşti. Kelkit’ten Gümüşhane istikametinde giden İsa Yılmaz (33) yönetimindeki 61 KC 424 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı yönden gelen M.B yönetimindeki 61 VS 242 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaza sonucu hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü Yılmaz’ı, Gümüşhane İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Kelkit Belediyesi İtfaiye ekipleri sıkıştığı yerden çıkardı. Olay yerinde hayati fonksiyonları zayıflayan ve bir süre kalp masajı yapılan Yılmaz, Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada diğer araçta bulunanların sürücü M.B ve H.B ise Kelkit Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Yılmaz’ın Trabzon Akçaabat nüfusuna kayıtlı olduğu ve Kelkit’te arıcılık yaptığı, Trabzon’a gitmek için yola çıktığı da edinilen bilgiler arasında.