Eğitimin Yeni Adı: "TURKUAZ KOLEJİ" Öğrenci Kayıtlarına Devam Ediyor

"Geleneklerimizden aldığımız güçle geleceği kuşatacak liderleri yetiştirecek, bölgenin ve ülkenin “‎model” alacağı bir eğitim kurumu olmak" hedefiyle yoka çıkan TURKUAZ KOLEJİ,  2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılı için öğrenci kayıt işlemlerine devam ediyor.

Anaokulundan Lise’ye kadar tüm eğitim alanlarını kapsayacak olan Turkuaz Koleji; Mutlu, Erdemli ve Başarılı bir nesil yetişmeyi hedefliyor:

"Bütün sistem, çocuklarımıza/gençlerimize; yarışmayı, ezberlemeyi, ne olursa olsun öne geçmeyi, sadece kendini düşünmeyi, rekabet etmeyi, hata yapmamayı, kıyaslamayı öğütlüyor. Eğitim sistemleri ise bu durumu kabullenmiş halde, değiştirmek için çaba sarf etmek yerine; bu olumsuzlukları tetikleyecek şekilde kurgulanmış.Her öğrencinin kendine has bir potansiyel ve özelliklerle yaratıldığına inanıyoruz. Her öğrencimizin potansiyelini fark ettirip bu potansiyeli maksimum düzeye çıkarmayı, bunu yaparken de olabildiğince “insani” şartlarda bunu yapmayı hedefliyoruz. Çocuklarımız önce insan. Bir insanı insan yapan ne varsa (akıl, beyin, ruh, estetik, sanat, spor) eğitim sistemimizin içine dahil ediyoruz."

Turkuaz Koleji ve kayıt işlemleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgiler için:

İnternet Adresi: www.turkuazkolej.com

Telefon:  (0456) 213 00 29-30