Sayın Valimiz Turkuaz Koleji’nde İncelemede Bulundu

Gümüşhane Valimiz Sayın Yücel Yavuz, beraberinde Garnizon Komutanı Cezayir Danışan, Vali Yardımcıları İsmail Özkan ve Şenol Turan,  İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ve Özel İdare Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ile birlikte,  Gümüşhane Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV) tarafından Tekke Köyü’nde yaptırılan Turkuaz Koleji’nde incelemede bulundu.

2015-2016 eğitim-öğretim döneminde eğitime başlayacak olan kolejde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sayın Valimiz, GÜSEV Başkanı Vahit Olgun’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.