2015-2016 EĞİTİM DÖNEMİ GÜSEV BURSU BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU

Lisans eğitimi alan ve maddi durumları yetersiz olan Gümüşhaneli üniversite öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlayabilmek amacıyla, bu sene ile beraber dördüncü kez verilecek olan Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Bursları için başvuruların başlama tarihi 15.09.2015 olarak belirlenmiştir.

Burslarımızdan yararlanmak isteyen Gümüşhaneli üniversite öğrencilerimizin, başvuru tarihinden itibaren sitemiz (www.gumushanevakfi.com) üzerinden başvurularını, “burs başvuru formu”nu doldurarak online olarak yapabileceklerdir.

Yeni eğitim öğretim dönemimde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı