GÜSEV 2015-2016 EĞİTİM DÖNEMİ BURS MÜRACAATLARI BAŞLADI

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV) tarafından Gümüşhaneli lisans öğrencilerine yönelik olarak verilen burslara müracaatlar başladı.

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı Vahit OLGUN yaptığı açıklamada "Sadece Gümüşhaneli lisans öğrencilere verilmesi planlanan burslar için başvuru şartlarını karşılayan öğrencilerimiz, vakfımızın www.gumushanevakfi.com adresli internet sitesinde bulunan ‘Başvuru Formunu’ eksiksiz, tam ve doğru bir biçimde doldurarak başvurularını 04 Ekim 2015 Pazar gününe kadar tamamlamaları gerektiğini" söyledi. OLGUN, müracaat için bundan başka bir işlem yapılmasına ya da vakfa evrak gönderilmesine gerek olmadığını belirtti.

Bugün (15 Eylül 2015) itibariyle başlayan burs müracaatlarının 04 Ekim'de tamamlanmasının akabinde tüm başvuruların “GÜSEV Burs Komisyonu” tarafından incelendikten sonra sonuçların yine vakfın internet sitesi üzerinden yapılacak açıklama ile kamuoyuna duyurulacağını dile getiren OLGUN, "Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da vakfın sadece lisans öğrencilerine burs imkanı sağlayacağını hatırlatarak, ön lisans bölümlerinde okuyan ve aşağıda belirtilen kriterleri taşımayan öğrencilerin başvurularının değerlendirmeye alınmayacağını kaydetti.

Başvuru Şartları

•    Gümüşhane Nüfusuna Kayıtlı Olmak (Anne-Baba Herhangi Birisinin Kayıtlı Olması yeterlidir)

•    4 yıllık Lisans Öğrencisi Olmak

•    Vakıf Üniversitesinde Öğrenci İse 100% Burslu Olmak

•    Başvuru Formunu Eksiksiz, Tam ve Doğru Olarak Doldurmak.

Vahit OLGUN, "Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmen ve akademisyenlere ve tüm Gümüşhane’ye hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Önemli Not: Vakfımızdan geçen sene burs alan öğrencilerimizin de tekrardan başvuru yapmaları gerekmektedir.