Köse'yi kahreden kaza

Gümüşhane’nin Köse ilçesine bağlı Övünce köyünde kaynayan süt kazanına düşen ve ciddi şekilde yanan 4 yaşındaki çocuk hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda köydeki evlerinin bahçelerinde oynayan 4 yaşındaki Sevim Nur Acar isimli çocuk, komşularının bahçesine geçerek burada oyun oynamaya başladı.

Bu sırada bahçede kurulan ocakta yakılan ateşin üzerinde kaynatılıp soğumaya bırakılan süt kazanını fark etmeyen minik çocuk, geri geri giderken ayağı ocaktaki odunlara takılınca süt kazanının içine düştü.

Olay yerinde bulunanlar tarafından süt kazanından çıkarılarak 112 Acil Servis ambulansları ile Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan minik çocuk, vücudunda ki ciddi yanıklar nedeniyle sevk edildiği Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi hastanesinde 2 gün boyunca yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Minik çocuk geçtiğimiz Cumartesi günü köyünde toprağa verildi.