Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül Mecliste Yemin Ederek Görevine Başladı

1 Kasım  seçimlerinin ardından Gümüşhane Milletvekili seçilen GÜSEV Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Osman Akgül Mecliste yemin ederek görevine başladı.

550 milletvekilinin TBMM Genel Kurul'unda yemin ettiği tören başladı. Törende geçici meclis başkanı Deniz Baykal yemin ederken sonrasında illerin milletvekilleri alfabetik sıralamaya göre kürsüye çıktı.

Gümüşhaneli  milletvekilleri  sırasıyla Hacı Osman Akgül ,Cihan Pektaş iki bucuk saatin ardından sonra kürsüye çıkarak yemin etti.

Yemin töreninin ardından Osman Akgül twitter hesabından " Allah'ın izni ve milletimin teveccühüyle bugün TBMM Genel Kurulu'nda yemin ettim. Rabbim utandırmaz inşallah." mesajını yayınladı.

Gümüşhaneli Milletvekillerinin  Yemin Törenine Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen , İl Başkanı Celalettin Köse ,Şerif Bayraktar ve çok sayıda partili katıldı.