Turkuaz Koleji'nde Kariyer Günleri Düzenlendi

Gümüşhane Turkuaz Kolejinde alanında uzman 15 kişinin katılımıyla öğrenciler için meslek tanıtım ve kariyer günleri düzenlendi.

Öğrencilerin meslek seçimine katkıda bulunmak, yeteneklerinin farkına varmalarını sağlamak, gençlerin kendine uygun, özveriyle yapabilecekleri, onları güvenli yarınlara ulaştırabilecek, kariyer yapabilecekleri meslekleri tanıtım ve bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlik 2 gün boyunca devam etti.

Okul Rehber öğretmenlerinden Yaşar İspir tarafından organize edilen kariyer günlerine katılan ve katkıda bulunan değerli katılımcılara organizasyonun ve günün önemine binaen Turkuaz Koleji Lise Müdürü Mehrali Soydaş tarafından plaket verildi.

Etkinliğe Op.Dr. Ahmet Yardım, Hakim Bekir Özer, Diş Hekimi Güneş Yardım, Eczacı Mehmet Yalçın, Mimar Merve Kullukçu, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd.Doç. Nihat Yılmaz, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd.Doç. Taşkın Kılıç, Elektrik/Elektronik Mühendisi Uğur Koç, İnşaat Mühendisi Nejla Rüya Özer, Makine Mühendisi Umut Öztürk, Akademisyen/Bilgisayar Mühendisi Aygül Tekin Kakız, Akademisyen/Diyetisyen Memnune Kabakuş, Akademisyen/Sosyal Hizmet Uzmanı Gökçe Pınar Aksoy, Akademisyen/Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ersin Diker ve Psikolog Merve Uçar katıldı.