GÜMÜŞHANE TURKUAZ KOLEJİ İSTANBUL'A GEZİ DÜZENLEDİ

GÜMÜŞHANE TURKUAZ KOLEJİ,  YGS/LYS döneminde öğrencilerin motivasyonunu yükseltmek amacıyla İstanbul'a gezi düzenledi.

GÜSEV VAKFI'nın destekleyip vakıfa bağlı olarak faaliyet gösteren GÜMÜŞHANELİ ÜNİVERSİTELİLER BİRLİĞİ'nin organize ettiği etkinlik çerçevesinde öğrenciler önceki gün İstanbul'a geldi.

4 gün sürecek olan gezi programında ilk gün gerçekleşen etkinlikler; Boğaz turu, Kız Kulesi, Otağtepe, Çamlıca Tepesi ve Fethi Paşa Korusu gezileri oldu. Boğaz turunda İstanbul'da öğrenim gören Gümüşhaneli üniversite öğrencileri de davet edilerek üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizle hem kaynaşmaları hem de birlik ve beraberlik ortamının oluşması sağlandı. Horon ve halaylarla geçen boğaz turunun ardından önce Kız Kulesi, ardından sırasıyla Otağtepe ve Çamlıca Tepesine gidildi. Ardından akşam yemeği için Fethi Paşa Korusuna geçildi ve ilk gün etkinlikleri sona ermiş oldu.

Programın kalan 3 gününde İstanbul'un gözde üniversitelerinden birkaçı ve de diğer tarihi mekanlara geziler düzenlerek gezi program sonlandı ve öğrenciler Gümüşhane’ye geri döndü.