Gümüş'ten Muhteşem Dönüş: 2-3

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.tur müsabakasında Karaman Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan ve Adnan Deniz Kayatepe, Mutlu Çiğdem ve Kadir Beyaz hakem üçlüsü tarafından yönetilen müsabakada 2-0 yenik duruma düşen temsilcimiz, ikinci yarı Muhammed Çalhanoğlu, Ali Özgün ve 90.dakikada Zahit Fındık'ın attığı golle müsabakadan 3-2 galip ayrıldı.

Maça Oğuz, Taner, Rahmi, Muammer, Cem Seltan, Cumhur, Serhat, Osman, Muhammed, Rıdvan ve Hüseyin Ali ilk 11'i ile çıkan temsilcimiz müsabakaya sonradan giren 2 sporcusunun attığı gollerle rakibini ikinci yarıda mağlup etmeyi başardı.