Gümüş kendine geldi: 4-0

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, Aydın deplasmanında Aydınspor 1923’ü etkili bir oyunla 4-0 mağlup etti.

Geçtiğimiz 2 hafta boyunca oynadığı müsabakaların ikisini de kaybederek liderlik yarışında 6 puan kaybeden temsilcimiz, Aydınspor 1923 karşısında takım olarak 2 hafta önceki haline dönüş yaptı.

Rakibine karşı oldukça istekli bir oyun ortaya koyan, özellikle ikinci yarıdaki değişikliklerle rakibine sahayı dar eden temsilcimiz 3 puanı 4 golle alarak puanını 52'ye yükseltti ve averajla liderliğini sürdürdü.

Müsabakada geçtiğimiz haftanın eleştirilen sporcularından Rıdvan Taşkın ve Ali Özgün 2’şer gol atarken, bu skorla Gümüşhanespor camiasında moraller yeniden tavan yaptı. Saha cezası nedeniyle dağları tribün yapan Gümüşhanesporlu taraftarların Cuma günü oynanacak Kırklarelispor müsabakasında takımına daha kalabalık bir seyirci grubuyla sahip çıkması bekleniyor.

Müsabakanın son düdüğünün çalmasının ardından takımımız kendisini izlemeye gelen ve kendilerine ayrılan tribünleri neredeyse dolduran taraftarlarını selamladı.

Temsilcimiz ligin 26.haftasında ise sahasında Kırklarelispor'u konuk edecek. Cezası nedeniyle yine seyircisiz oynanacak müsabaka 10 Mart Cuma günü saat 14.30'da başlayacak.